„Трето полувреме“ и „Пина“ во кино Милениум

Во рамки на фестивалот МОТ и програмата „Кино-театар” ќе се прикажува филмот „Пина“ (петок 17:00) , а веќе од недела (23.09), претпремиерно ќе се прикажува македонскиот филм „Трето полувреме” на режисерот Дарко Митревски во термин од 11:55. Репертоарот на Кино Милениум од 21.09 до 26.09 е следниот:

петок (21.09):

13:00 – „Истрага“

15:00 – „ПЛАТЕНИЦИ – 2“

17:00 – ПИНА (3Д) / МОТ фестивал / влез слободен

20:00 – “Мадагаскар 3: Најбараните во Европа”

22:30 – „Притаено зло: Одмазда“

 

сабота (22.09):

11:00 – „ЛЕДЕНО ДОБА – 4“ 3Д1

3:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа”

15:00 – „ПЛАТЕНИЦИ – 2“

17:00 – „БЕТМЕН – Издигнувањето на темниот витез “

20:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа”

22:30 – „Притаено зло: Одмазда“

 

недела (23.09):

11:55 – Трето полувреме (претпремиера)

14:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа”

17:00 – „БЕТМЕН – Издигнувањето на темниот витез“

20:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа”

22:30 – „Притаено зло: Одмазда“

 

понеделник (24.09) – среда (26.09):

11:55 – Трето полувреме (претпремиера)

15:00 – „ПЛАТЕНИЦИ – 2“

17:00 – „БЕТМЕН – Издигнувањето на темниот витез“

20:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа”

22:30 – „Притаено зло: Одмазда”

 

You May Also Like