Изложба „Сина резонанца“ на Антони Мазневски во КИЦ

Во КИЦ, вчера (понеделник, 19 октомври) беше отворена изложбата „СИНА РЕЗОНАНЦА“ од ликовниот уметник Антони Мазневски.

Во салонот Империјал 2 изложено е Светлечко тело (280 х 190 х 10 цм) во простор. Изложбата за посетители ќе биде отворена до 27 октомври. Почитувањето на здравствените протоколи е задолжително.

You May Also Like