Изложба на фотографии на Јасна Христовска во Охрид

Во Културно-информативниот центар „Култура 365“ (ул.„Цар Самоил“ бр.34) во Охрид, денеска (петок, 15-ти февруари) во 19:00 часот ќе биде отворена изложба на Јасна Христовска.

Ова е втора  втора самостојна изложба на фотографии на Христовска и е под наслов „Сведоци на еден живот“ .

You May Also Like