Изложба на фотографии на Јасна Христовска во Охрид

Во Културно-информативниот центар „Култура 365“ (ул.„Цар Самоил“ бр.34) во Охрид, денеска (петок, 15-ти февруари) во 19:00 часот ќе биде отворена изложба на Јасна Христовска.

Read more