Гевгелија – Град на културата (тековен репертоар)

Еве го распоредот на настани во наредните неколку дена во Гевгелија, како дел од  „Гевгелија – Град на културата 2011“ манифестацијата која ќе трае во текот на целата 2011 година..

25 јуни (сабота)

– Изложба од меѓународната ликовна колонија “Аполонија 2011“

локација Хотел „Аполонија“

почеток 20:30 часот

27 јуни (понеделник)

– Кореодрама Lace Facebook story

– Македонски народен театар и Ребис

локација Пионерски дом

почеток 20:30 часот

You May Also Like