Бернхард Холман во Музеј на град Скопје

Музеjот на град Скопје и Амбасадата на Република Австрија, Ве покануваат на отворањето на изложбата на БЕРНХАРД ХОЛМАН “МАНТИС ОД АЛФА ДО ОМЕГА”.

Изложбата ќе биде отворена вечерва (среда, 23 ноември 2011), со почеток во 20:00 часот.

 

You May Also Like