Бернхард Холман во Музеј на град Скопје

Музеjот на град Скопје и Амбасадата на Република Австрија, Ве покануваат на отворањето на изложбата на БЕРНХАРД ХОЛМАН “МАНТИС ОД АЛФА ДО ОМЕГА”. Изложбата

Read more