Kiklop and the Banshee вечерва во Old School

Kiklop and the Banshee, темперамент и енергија какви што претпоставувате дека имаат, вечерва (петок, 25.02.2011 година) во Old School ќе направат забава за паметење. Ветуваат ирски песни кои ќе ги предизвикаат центрите за меморија, говор и рамнотежа!

Вистинска можност да уживате. Погледнете повеќе ТУКА!!!

Секогаш мислевте дека сте доволно Ирци?
Епа, време е да се покажете…

You May Also Like