Француски паркур на македонски начин

Пред неколку години неколку момчиња на фонтана во парк се обидуваа да изведат некои од паркур потезите кои ги погледнале во француските филмови.

Паѓаа, се кршеа, но беа упорни. Дел од нив денес слободно може да се каже дека пркосат на гравитацијата и се потенцијал за снимање на акциони филмови. гледајте, уживајте и Ве молиме, не се обидувајте да ги копирате! 😉You May Also Like