“Harry Potter and Deathly Hallows: Part 2” nа кино репертоарот во Охрид

На кино на НУ Центар за култура”Григор Прличев”- Охрид, оваа недела е најновото продолжение на светскиот филмски хит “Harry Potter and Deathly Hallows: Part 2”.

Во главните улоги со Ема Ватсон, Даниел Редклиф и Руперт Гринт, ќе се прикажува од 12 до 14 октомври 2011 година со почеток од 20:00 часот, цена на билетот 100 денари, времетраење на филмот е 130 минути.

You May Also Like