Затворен фестивалот „Битола отворен град“

„Хладно пиво“,  Рамбо Амадеус & Broken Beat Sextet и домашнте Фолтин во саботата (25 август, 2012) го заокружија 11 -от Интернационален фестивал „Битола Отворен Град 2012“.

Организатор на „Битола отворен град“ е МКЦ во соработка со промотерската куќа Фреш Унион. Тие за догодина најавуваат нови музички изненадувања за „отворениот град“ кој е дел од Битолско културно лето – Битфест.

You May Also Like