Концерт на Влатко Стефановски во Охрид

Македонски гитарист Влатко Стефановски на 1 август ќе одржи концерт во Античкиот театар во Охрид. Тој ќе настапи со гостите и негови пријатели Теодосиј

Read more

Влатко Стефановски со настап во општина Илинден за патрониот празник

Настап на Влатко Стефановски Трио на патрониот празник на општина Илинден… Под мотото „Со Илинден традицијата продолжува“ вечерва во општина Илинден ќе бидат одбележани

Read more

Влатко Стефановски и Стефан Миленковиќ со заеднички концерт на Охридско лето

Фестивалот „Охридско лето“ и во овогодишното 51-во издание продолжува со атрактивна музичката програма нудејќи единствена можност, покрај настапот на уметници од светскикалибар со изведба

Read more