Васил Хаџиманов на Охридско лето

Еден од најголемите џез музичари на Балканот, Васил Хаџиманов, ќе биде специјален гостин на заедничкиот концерт на двајцата виртуози Влатко Стефановски и Стефан Миленковиќ,

Read more

Влатко Стефановски и Стефан Миленковиќ со заеднички концерт на Охридско лето

Фестивалот „Охридско лето“ и во овогодишното 51-во издание продолжува со атрактивна музичката програма нудејќи единствена можност, покрај настапот на уметници од светскикалибар со изведба

Read more