Изложба на Родољуб Анастасов во Музеј на град Скопје

Изложба „ВИЗИИ – Глава полна со луѓе“ со најновите дела од реномираниот македонски сликар Родољуб Анастасов во Музејот на град Скопје. Извонредниот портретист од

Read more