Десет филмови на програмата Кафе-кино на годинешното „Скопско лето“

Кафе-киното на „Скопско лето“, кое вчеравечер почна со филмот „Смртта на Сталин“, ќе продолжи се до 21 јули со проекции од 21 часот во

Read more