Трио Џентлмен со нова преработка на голем хит од АББА

Најновата преработка на Трио Џентлмен насловена „Победник си“, со препев на македонски јазик. Хитот е на АББА од 80тите години, со оргинален наслов,,The winner

Read more

Триото „Џентлмен“ на „Скопско лето“

Триото „Џентлмен“ вечерва (петок, 27 јули) од 21 часот на Факултет за ликовни уметности – Сули ан во рамки на „Скопско лето“ ќе одржи

Read more