Отворање на годинашното Кафе – кино на „Скопско лето 2018“

Со проекцијата на филмот „Смртта на Сталин“ вечерва (12 јули) во 21 часот, на Факултетот за ликовни уметности – „Сули ан“ ќе биде отворено

Read more