Започнува битолскиот Фестивал на музика од светот

Турската популарна група „Баба Зула“, Васил Хаџиманов и Каролина Гочева ќе настапат на Фестивалот на музика од светот што во организација на Центарот за

Read more

Васил Хаџиманов на Охридско лето

Еден од најголемите џез музичари на Балканот, Васил Хаџиманов, ќе биде специјален гостин на заедничкиот концерт на двајцата виртуози Влатко Стефановски и Стефан Миленковиќ,

Read more