Светската ѕвезда Андре Риу повторно во Скопје

Андре Риу, холандскиот “крал на валцерот” и човекот кој овозможи класичната музика да е достапна за сите, заедно со својот оркестар “Јохан Штраус”, во

Read more

Концерт „Да се обединиме во хуманоста“

Денеска (26 мај, понеделник) 19.00 часот во салата на Спортскиот Центар “Борис Трајковски”, во Скопје, ќе се одржи хуманитарен концерт за помош на настраданите

Read more