Андре Риу со ново издание “Jolly Holiday”

Кралот на валцерот, Андре Риу го најавува своето ново издание “Jolly Holiday” кое премиерно излезе на 12-ти ноември 2021-та година. Оваа селекција ги содржи

Read more

Светската ѕвезда Андре Риу повторно во Скопје

Андре Риу, холандскиот “крал на валцерот” и човекот кој овозможи класичната музика да е достапна за сите, заедно со својот оркестар “Јохан Штраус”, во

Read more

Андре Риу за прв пат во живо во Македонија

На 6-ти јуни 2019, во Арената „Борис Трајковски“ во Скопје. Светската ѕвезда Андре Риу (André Rieu) е несомнено еден од најпопуларните интернационални музичари на

Read more