Концерт „Да се обединиме во хуманоста“

Денеска (26 мај, понеделник) 19.00 часот во салата на Спортскиот Центар “Борис Трајковски”, во Скопје, ќе се одржи хуманитарен концерт за помош на настраданите жители во поплавите во Србија и БИХ.

Се покануваат сите граѓани кои сакаат да ја покажат својата хуманост и овој пат да бидат дел од овој добротворен чин .

Картите за концертот можат да се набават во продажните салони на МКТИКЕТС.
Продажни места:

• Продажните салони на ONE во: Скопје (Ramstore, ТЦ Бисер, ГТЦ, ВЕРО Центар, Skopje City Mall)
• Југотон ГТЦ 1 кат, MPM PRESS, Гоги Драчево, Универзална Сала – Скопје
• Кафе Круг – Бисер, Кафе Браво,Розе Веро 2, Камарад Рамстор

You May Also Like