Музичко-поетска вечер во Мала Станица

Вечер (сабота, 16 февруари) во 20:00 часот во просториите на национална галерија на Македонија „ Мала Станица”, а во организација на Културно-информативниот центар на

Read more

Викендов проекција на документарци во Кинотека на Македонија

Во рамките на циклусот документарци и играни филмови, на 14 јануари 2012 година (сабота), во 20:00 часот во просториите на Кинотека на Македонија, а

Read more