Музичко-поетска вечер во Мала Станица

Вечер (сабота, 16 февруари) во 20:00 часот во просториите на национална галерија на Македонија „ Мала Станица”, а во организација на Културно-информативниот центар на Србите во Македонија „Спонa“ ќе биде одржана музичко-поетска вечер насловена „Воздух“.

„Воздух“ е колаж песни од збирката на Марина Бардек

Со својот настап ќе се претстават:

Марија Милошевиќ – поезија (интерпретација)
Марина Бардек – тамбурица
Маја Стојановиќ – пијано

You May Also Like