Изложба на илустрации од Димитар Кондовски во рамките на фестивалот „Литера“

Меѓународниот фестивал за литература и илустрација за деца ќе се одржи од 14 до 19 октомври на повеќе локации, меѓу кои Даут-пашиниот амам и

Read more

Хуманитарен ликовен хепенинг во Галерија 8 во Безистенот

На 18 октомври 2011 година (вторник), со почеток во 19:30 часот, па се до полноќ во Галерија 8 во старата Скопска чаршија со локација

Read more