Викенд доза со Филмоманија во Синеплекс

Во периодот од 18-24 септември во кината Синеплекс се прикажува филмската ревија – Филмоманија. Денеска (недела, 21 септември) ќе ја одбележат Филмоманија филмските репризи.

Read more

„Железниот човек 3“ премиерно во Македонија, па во САД

Премиерата на најочекуваниот блокбастер за оваа година „Железниот човек 3“ (Iron Man 3)  македонската публика ќе има можност да ја погледне во Синеплекс денеска

Read more

„Стокер“ и македонска стенд ап вечер во Синеплекс

Почнувајќи од денеска (четврток, 11 април) љубителите на мистериозните приказни ќе можат да го погледнат филмот „Стокер“ во киното Cineplexx. Станува збор за мрачното

Read more