Викенд доза со Филмоманија во Синеплекс

Во периодот од 18-24 септември во кината Синеплекс се прикажува филмската ревија – Филмоманија.

Денеска (недела, 21 септември) ќе ја одбележат Филмоманија филмските репризи. Во недела публиката може да ги проследи:

16:00ч – Облаците над Силс Марија
18:30ч – Ритамот на лудилото
21:00ч – Том на фарма

Проекциите ќе се одржуваат секој ден, од 18 септември до 24 септември, во термините
16:00ч, 18:30ч и 21:00ч. Повеќе информации за филмовите и програмата можете да најдете на страницата на Cineplexx

You May Also Like