„Железниот човек 3“ премиерно во Македонија, па во САД

Премиерата на најочекуваниот блокбастер за оваа година „Железниот човек 3“ (Iron Man 3)  македонската публика ќе има можност да ја погледне во Синеплекс денеска

Read more