Christian Prommer со својот Drummlesson бенд во Сектор 909

Вечер (петок, 6 јули) на полноќ во клубот Сектор 909 настапува германскиот диџеј, продуцент и перкусионист Christian Prommer. Во Скопје тој доаѓа со тричлен

Read more