Изложба на Сашо Поповски во галерија Ел Греко

Во галеријата Ел Греко на 25 октомври 2019 (петок) со почеток во 19 часот,  ќе се отвори изложба на Сашо Поповски. Сашо Поповски во периодот од 1991

Read more

Изложба на фотографии од Сашо Ристевски на тема: БИТ ФЕСТ 2011

Изложбата ќе биде отворена денес (сабота, 27 август 2011 година), на денот на свеченото затворање на Битолското културно лето во 20:30 часот во Галерија

Read more