ДЛУМ избра нов Претседател и нови управни тела

Друштвото на ликовни уметници на Македонија денес (сабота, 02.03.2019 година) го оддржа Собранието за избор на нов Претседател и нови управни тела на ДЛУМ.

Read more

Истекува рокот за аплицирање за „Најдобар млад научник“ за 2018 година

Аплицирањето на јавниот повик за избор на „Најдобар млад научник“ за 2018 година, признание што го доделува претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, трае

Read more