Истекува рокот за аплицирање за „Најдобар млад научник“ за 2018 година

Аплицирањето на јавниот повик за избор на „Најдобар млад научник“ за 2018 година, признание што го доделува претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, трае

Read more