Дванаесетто издание на празникот на пивото – Пиволенд

Скопскиот пивски фестивал – Пиволенд кој ќе се оддржи по дванаесети пат, ќе се одржи од 21-ви септември (четврток) до 23-ти септември (сабота). Оваа

Read more

Пиволенд – Скопскиот пивски фестивал ќе започне на 21 септември

Дванаесетото издание на скопскиот пивски фестивал Пиволенд ќе се оддржи на 21-ви, 22-ри и 23-ти септември, на паркингот пред спортската сала Борис Трајковски. Најголемиот

Read more

„Пиволенд 2012“ со звучни имиња од регионот

Утре (среда 29, август 2012 година), во организација на Градот Скопје и Здружението на граѓани за развој на културниот туризам –Пиволенд од  Скопје, на

Read more