Дваесетто издание на OFFest во Скопје

Дваесеттото издание на OFFest ќе се одржи од 9 до 13 ноември во Скопје. Планираната програма е свежа, разнобојна и возбудлива, една од најинтересните

Read more

Крсте Роџевски со својот бенд од Њујорк на годинешниот Офф-фест

Македонскиот композитор, гитарист и пејач со кадифен глас Крсте Роџевски, кој повеќе од дваесет години живее и работи во Њујорк, ќе одржи ексклузивен концерт

Read more

Со Кармињо и „Лас Мигас“ завршува 13-от ОФФест

Со фадо ѕвездата Кармињо и фламенко составот „Лас Мигас“ завршува 13-тото издание на фестивалот ОФФест … Со концертите на Кармињо, најголемата нова ѕвезда на

Read more

OFFEST 2013 од 1 до 6 јуни

Програмата на дванаесеттото издание на OFF-Fest носи шест богати фестивалски вечери, во кои ќе настапат познати и значајни музичари од Индија, Шпанија, Јужна Кореја,

Read more