Крсте Роџевски со својот бенд од Њујорк на годинешниот Офф-фест

Македонскиот композитор, гитарист и пејач со кадифен глас Крсте Роџевски, кој повеќе од дваесет години живее и работи во Њујорк, ќе одржи ексклузивен концерт

Read more