Со Кармињо и „Лас Мигас“ завршува 13-от ОФФест

Со фадо ѕвездата Кармињо и фламенко составот „Лас Мигас“ завршува 13-тото издание на фестивалот ОФФест … Со концертите на Кармињо, најголемата нова ѕвезда на

Read more