Замислете го Министерскиот состанок на ОБСЕ…

Во оваа моја колумна нема да се осврнам на политички теми, туку просторни, инфраструктурни. Имено, начинот на кој функционира политиката кај нас, пред се

Read more

Дела од изложбата „Фемина“ на ДЛУМ изложени за Министерскиот совет на ОБСЕ

ДЛУМ на покана на Министерство за култура е дел од официјалната програма со селекција на дела од изложбата ,,Фемина” по повод триесеттиот Министерски Совет

Read more