Дела од изложбата „Фемина“ на ДЛУМ изложени за Министерскиот совет на ОБСЕ

ДЛУМ на покана на Министерство за култура е дел од официјалната програма со селекција на дела од изложбата ,,Фемина” по повод триесеттиот Министерски Совет

Read more