Без национална самосвест нема функционална држава

Македонија е навистина интересен феномен. Сo самото тоа што за многу политички и општествени промени сме лабораториски заморче и сме подложни на туѓи експерименти, покажува

Read more

Без изградена национална свест, нема функционална држава!

Веќе пишував за нивото на образование, за кое сметам дека од година во година се повеќе тоне. Сега сакам да проговорам малку и за

Read more