Мјузиклот Зона Замфирова на сцената на МНТ

На 3 Март (недела) во Македонскиот Народен Театар ќе гостува Театарот на Теразије од Белград, со мјузиклот Зона Замфирова. „ЗОНА ЗАМФИРОВА“ | Гостува Позориште

Read more