Кој се‘ е за на Црна листа и што фајде од неа?

Интересно е што почетокот на летото започна со некаква иницијатива околу актуелните властодршци. Ставањето на струшкиот градоначалник Рамиз Мерко и целото негово семејство на

Read more

Ако нема леб, јадете колачи!

На вистина станува одвратен секој нов ден во држава во која Владата се бори секој ден за гола власт, а знае дека деновите и

Read more