Штрајковите се логичен одговор за лошите економски политики

Пред точно четири месеци пишував за тоа дали има инфлација, и дали тоа топче ќе се одмота и ќе тргне во правец кој никој не

Read more

Инфлација, има или нема?

Политичката криза и неспособноста на актуелната владејачка гарнитура почнува на дневна основа да влијае врз грбот на обичниот македонски народ. И покрај „севдахот“ на

Read more