Пламенка Трајковска квартет со концерт за деца „Што е тоа гудачки квартет?“

Виолинистката Пламенка Трајковска со својот гудачки квартет ќе реализира концерт за деца на 20 октомври со почеток во 12 часот во малата сала на

Read more

Промоција на нов албум на гудачкиот квартет „Еквилибриум”

Гудачкиот квартет „Еквилибриум“ во среда (25 мај 2011 година) ќе го промовира своето најново ексклузивно ЦД. Промоцијата ќе се одржи во 20:00 часот во

Read more