Концерт на Љубиша Кировски на виолина и виола

Вечер (петок, 21 декември, 2012) во 20:00 часот во Салата на Музејот на Македонската борба за државност и самостојност, концерт ќе одржи Љубиша Кировски

Read more

Промоција на нов албум на гудачкиот квартет „Еквилибриум”

Гудачкиот квартет „Еквилибриум“ во среда (25 мај 2011 година) ќе го промовира своето најново ексклузивно ЦД. Промоцијата ќе се одржи во 20:00 часот во

Read more