Улични свирачи, на француски начин

Не знаеме дали ќе допре до Вас читателите песнава на ист начин како што не погоди нас, но дефинитивно е нешто што треба да

Read more

Славење на франкофонијата на Широк Сокак

Франкофонскиот круг Скопје денеска и утре во Домот на културата во Битола, во чест на денот на Франкофонијата 20-ти март, организира викенд во градот

Read more