Епопеја за Извештајот

Она што го слушаме, гледаме и читаме поврзано со извештајот на европската комисија во врска со напредокот (или уназадувањето) на Македонија кон Европската унија,

Read more

Нема ништо „европско“ во барањата кои ги наметнува Бугарија

Споровите и темите со Бугарија, кои секојдневно се држат актуелни во јавноста, предизвикуваат сериозна поделеноста кај народот и се по истакнат евро скептицизам. Она

Read more