Кина најпосакувана туристичка дестинација во наредната деценија

До 2030 година Кина може да ја истисне Франција од првото место по посетеност и туризам, посочува новиот извештај на Евромонитор Интернајшнл. Туризмот моментно

Read more

Македонија Топ 10 туристичка дестинација за 2011

На сајтот на CNBC Magazine беше објавена листа направена од страна на Ли Маршал, уредник во Condé Nast Traveller, кој во својата листа за

Read more