Изложба „Од уметничката ризница на Бигорскиот манастир“ во МАНУ

Изложбата „Од уметничката ризница на Бигорскиот манастир“ денеска (четврток, 8 октомври), на пладне, ќе биде отворена во Ликовниот салон на Македонската академија на науките

Read more

Совет за култура: Се реализираат планираните проекти

Советот за култура на својата денешна седница заклучи дека Министерството за култура во голем

Read more