Се отвара детско игралиште од затворен тип во Гази Баба

Денес,  (вторник, 7 јуни 2011 година) во 10:00 часот, Градоначалникот на Гази Баба Тони Трајковски, Претставници од СОС Детско село, претставник од Невладина

Read more

Децата од социјалните установи, организирано на концертот за Тоше

Министерот за култура Елизабета Канческа-Милевска денеска (24.1.2011 година) го посети Домот за деца без родители „11 Октомври“ во Скопје каде што подари 100 влезници

Read more