Се отвара детско игралиште од затворен тип во Гази Баба

Денес,  (вторник, 7 јуни 2011 година) во 10:00 часот, Градоначалникот на Гази Баба Тони Трајковски, Претставници од СОС Детско село, претставник од Невладина

Read more