Лидија Пачемска со изложба во кафе Lee

Прва самостојна изложбата на Лидија Пачемска, насловена како „COFFE BREAK или така некако“ почнувајќи од петок, 29 април 2011 година, љубителите на уметноста ќе

Read more

„Парче душа“ со Упа во кафе Ли

Парче душа – проектот на говорење македонска поезија на актерот Љупчо Тодоровски – Упа, после одлично посетените и примени од публиката летошни десетина настапи

Read more